Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en bild...




Hon behöver inte vara nära

Hon behöver inte vara nära

Doften hennes finns ju här ändå

Jag har ännu mer att lära

men hon är lockande som få

 

så väck är alla regler, alla lagar, alla bud

jag står där som en fåne

inför denna fjällbäcksbrud

med sken från soluppgång och måne

 

Hon behöver inte vara nära

Bilden hennes finns ju här ändå

Vad kan jag mer begära

Var  kan jag annars stå




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-14 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP