Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig- Pappa (1952-1985)

En tomhet som lever i evigheten, borta, men bland minnen lever du

Ett leende värt i guld är målat i mitt hjärta.. Rösten hörs ibland i mina tankar

Men bara om jag försöker minnas riktigt hårt, för åren har suddat ut tonerna.

Bortom dödens gräns ekar ännu din kärlek

 Du sänder din närhet genom att finnas, ständigt närvarande

I mitt blod

Min spegelbild

Och i mina dagliga tankar..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-14 19:45



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker, nära. // AA
2010-11-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsamt vackert.
2010-11-15

  queenia
så vackert o nära!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish