Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tillber dej


Som silke
Du ryser

Fingertoppar
härdade av stål
vandrar sakta
över silkeslen hud

Som siden
Du suckar

Läppar
som tystnat
vandrar sakta
över sidenlen hud


När jag tillber dej




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-14 21:31



Bookmark and Share


    bitch
Åh..ljuvligt!
2010-11-25

  firefire
så vackert detta!
2010-11-24

  Max Poisé VIP
Vilken längtan du fick till här...oerhört snyggt!
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Riktigt, riktigt bra.
Gillar. Mycket.
2010-11-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Andlöst vackra rader. =)
2010-11-15

  Katinka VIP
Så vackert. Man håller andan när man läser. Påminner lite om min Alabaster i känslan..om jag får vara så djärv att föreslå.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders