Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick


I varje ögonblick sker födelse och död.
Ingenting går att hålla kvar
ögonblick för ögonblick är allt vi alla har
att veta nåt stort är att veta att vi egentligen inget vet
likt vågorna på havet
lika bra att släppa taget.




Fri vers av Lotti
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-14 22:02



Bookmark and Share


    liii
Underbar, djup och fantastisk. Du är bäst!
2010-11-25

    Jane S VIP
sant sant... men varför tog du bort din senaste text, det var ju viktiga iakttagelser
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!