Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


All mörker
som riktades mot mig
då jag slumrade
ovetandes

som ett barn

Och ljuset
som stannade kvar
då natten släcktes.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 22:29



Bookmark and Share


  Freeman
Tyckte jättemycket om denna, och hur du slutar din dikt med ljuset som stannade kvar, då natten släcktes, vackert!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP