Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, just det, så stor och stark..

För sent ser hon slaget komma

Läppen brister under handens styrka

Röda droppar fläckar den vita klänningen

Hon kryper ihop och gnyr av smärta

Men hon ser det svarta i hans ögon

och vet.. Det här är bara början..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-14 22:38



Bookmark and Share


    Max Poisé
Starkt och smärtsamt!
2010-11-15

  LassO
en viktig text, en riktig man, slår ALDRIG sin kvinna, ellr nån annan oavsett vad som händer. Jag har sett hur tidigare slagna kvinnor kan gå i klinch även när jag blir förbannad, "BARA FÖR ATT" de har såna erfarenheter... det stör mej oerhört. MAN HAR RÄTT ATT BLI FÖRBANNAD men inte rätt att slå
2010-11-15

  blaite
Jag kan bli din bodygard. Fan detta var tungt
2010-11-15

    ej medlem längre
Ugh. En vedervärdig verklighet men en underbart målande dikt
2010-11-15

  yta
väldigt smärtsamt stark
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish