Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om hur jag kände när det kom till mitt ex för något år sedan.


Im done

Take me back
Leave me alone
why can´t we just be finished

I dont know, but I know
I need to leave you, there´s nothing else to do
Can´t hurt myself no more

It´s not really you I´m missing
Its the feeling, how I felt when I wasn´t alone
So leave me alone

I can do this, I can walk my own path




Fri vers av madde_ekman
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman