Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i just miss you so ******* much


det fanns en tid

snart 2 månader har gått
en känsla av tomhet
jag är rädd
Vill inte glömma
aldrig
gömmer mig bakom rädslan
jag är fången

det fanns en tid
en tid av liv
mitt liv
ditt liv
en tid tillsammans

allt är borta




Fri vers av madde_ekman
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-03-26 15:33



Bookmark and Share


  albertina
man minns alltid det fina och ibland gör det ont.
men det finns alltid en andledning varför man lämnade varandra.
och att just bli lämnad är aldrig kul.
din text har en sorgsen ton.
och det gör nästan lite ont när jag läser den.
tack för dessa rader
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman