Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt alla mina andra dikter är det dikter om livet =) Ta vara på dagen, det förtjänar du!


Seize the day!


Alltid är det något som är fel
Aldrig blir du nöjd
Jag vet, jag är precis som du, som alla andra
De få som har lärt sig lever inte ett lättare liv
De tar bara vara på dagen, precis som man ska
Genom det kommer du att hitta riktiga lycka!

Jag önskar jag kunde se, för dig och mig
Jag skulle dansa i paradiset. för vet du vad
Jag är inte dum, inte en idiot
Jag försöker bara hitta lite lycka
För vet du vad, det är precis vad jag förtjänar!




Fri vers av madde_ekman
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman