Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man säger:

man säger:
en olycka kommer sällan ensam

nu vet jag vad det innebär
med eller utan min vilja

nu ett ärr i mitt hjärta

men man säger också:
efter regn så kommer solsken

jag börjar sakta se och förstå
soluppgången är här

sakta bleknar smärtan bort
men kvar är ärret
en påminnelse om det förgångna
både det onda och det goda




Fri vers av madde_ekman
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-03-26 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman