Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om livet och om man verkligen är nöjd med det man har? Om man stannar upp och tänker efter, skulle man då vilja fortsätta på samma stig? En tid av massa frågetecken för mig gjorde att denna dikten kom till.


Utnötta skor

Våra liv
En rusande tillvaro, ett hektiskt samhälle
Odödlighet
Att gräva är att synda
Desperat försök trots utnötta skor
En frihet i lögn
En trygghet i murens skydd
I drömmen en vandrande man
Aldrig stillhet
Önskningar glöms bort
Att vara här och nu
Att finnas

Om imorgon var din sista dag, skulle du då fortfarfande vandra i utnötta skor ?




Fri vers av madde_ekman
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman