Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idiotin

 

Idiotins slamkrypande gener,

smyger sig närmare

jagets centrum,

tar över varje del,

av det som en gång levde,

brusade, berusade, blomstrade.

 


Anskrämlig är idiotins ansikte,

dödar allt i sin väg.

Förrutnelsen hastar

och hjärtat dör,

för varje milimeter

och sekund, den bebor

det innersta jaget!


 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 431 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-15 16:12



Bookmark and Share


  Anna*
Sant och idioti var en suverän rubrik eftersom det kan vara så mycket som är idioti och därmed blir texten allmängiltig. Bra!
2010-11-19

  Shininkagemusha
En text lätt att empatisera med. Flytet med allitterationerna i första strofen gillar jag särskilt.
2010-11-16

  aol
ruggigt stark skrift
2010-11-16

  Lars E Jönsson
Ja du ................andas smärta tycker jag
2010-11-16

    ej medlem längre
Optimistiskt värre *ler* Övertygande i alla fall, och inlevelsefullt..
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia