Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte välkommen..

Skuggväggar, mitt i natten, lever och skrämmer

Persienners knappa insläpp av grånat nattljus

förtjockar andningen, målar golv i långa skuggor

Rädslan stockar sig i bröstet, hjärtat tickar

snabbt.. Din cigarettglöd syns i kökets dunkel

Du är inte välkommen, röster bryter tystnaden

Dörrkarmens kalla vita, känns mot små händer

Du fimpar, drar igen jackan, andas ut.. Tungt

Ytterdörren öppnas visar mörk trappuppgång

Sakta går dörren igen, dina steg försvinner

Hör dig när du korsar parkeringen, gruset rullar

Det är tryggt hemma igen, du går.. I natten




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-15 19:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Man känner stämningen. // AA
2010-11-16

  queenia
vill inte säga nice.. men jag tycker att du beskriver verkligheten så nära.. så bra!
2010-11-15

  Tillbringaren VIP
Bra beskrivet...
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish