Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook är en aning inspirerande. I alla fall en ny källa för mig. Den här kom till där. För en timme sedan...




Smordkäft

Fundersam Anna lägger sina ord...

Han? Ett rö? I vinden?

Han som stod i åkerjord

med rodnad över kinden?

 

Fundersam Ola läser och förgås.

Han ett flarn? I flykten?

Olik andra, det förstås

men alla dessa rykten...

 

Smordkäft vorden

Aldrig tyst

Vann i orden

Men blev aldrig kysst...




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-16 08:41



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Snyggt och tankeskapande.
2010-11-17

  Fredric
Applåder... du broder...
2010-11-16

  Monika A Mirsch VIP
Wau! Om alla vore som du i facebook, skulle även jag trivas där bättre -
2010-11-16

  Lavinia Röd
Anar knepiga könsroller här....Fick de bli vad de ville tänker jag? "Aldrig kysst" låter sorgligt....
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP