Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Dina fina, stora händer känns varma mot min kropp

Så ömt smekande, lämnar du kärlek i mitt hjärta

Dina ögon, fyllda med ömhet och värme möter mina

Ditt huvud mot mitt bröst, du viskar... Jag älskar dig..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-16 11:06



Bookmark and Share


  Glensan
Men gud så vackert
2010-11-16

  queenia
precis så.. :)
2010-11-16

  Niclas Petersson VIP
Precis som det ska vara.
Kärlek!
Gillar.
2010-11-16

  Teija Majava VIP
Ömsint och vackert! :)
2010-11-16

  aol
underbart ömt så fint,
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish