Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade din kärlek

Din obetvingliga stormande kärlek
svepte mig med.
Jag trodde jag älskade dig
men det var din kärlek
jag älskade.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 847 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-11-16 11:57



Bookmark and Share


  Snurriga tankar
"Men det var din kärlek jag älskade" Genialt!
2013-01-11

  helenita VIP
"det var din kärlek jag älskade"
Mycket bra!!
2012-12-16

  Hanna Mari Wallin
oj...det här är riktigt bra....Tycker om...
2012-04-26

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2012-04-23

    livspoesi
så sant! där har man varit en gång eller kanske flera...men efter ett tag märker man att det inte räcker att en älskar för två..
2011-08-22

    ej medlem längre
Förälskad i förälskelsen - så frestande! :-)
2011-08-22

  Magnus P.
Gillar, mycket hög igenkänningsfaktor.
2011-02-22

  Ninananonia VIP
Bra! :)
2011-02-20

  Jean-Michel Orblin
Kryptiskt
tvetydigt
Klurigt
Det är det som gör den bra!
2010-11-24

  Jean-Michel Orblin
Kryptiskt
tvetydigt
Klurigt
Det är det som gör den bra!
2010-11-24

    ej medlem längre
tycker OM
2010-11-18

    sunnanvind
Tänkvärt!
2010-11-18

    ej medlem längre
hm... tänkvärt
2010-11-16

    Linnvem
känner igen mig i vartenda ord. Väldigt fint skrivet
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP