Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädernatur

 

Surhetsgrad Lena PH

Ger de falska signaler

Av vädernatur




Bunden vers (Haiku) av Magnus Mojo Olsson
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-12-01 13:41



Bookmark and Share


  Lola
=)

"Surhetsgrad Lena PH"

Fyndigt!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön