Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll andan!

Varm kolasås...

Solvarm bergknalle...

Vårgräs...

Skogen...

Tivoli i köpenhamn...

Kan du var snäll att hålla andan?


Fylla en zeppelinare

med din utandning,
låt inte minsta pust gå till spillo,

emigrera uppåt
den dagen du inte finns här längre.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 18:19



Bookmark and Share


    Den försvunna
Ämnet är gammalt - bilden känns ny.
Bra det.
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl