Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg förlamar

Jag talar, men orden blir innehållslösa

Jag känner, men hjärtat vill stanna

Jag skriker, men det stannar inombords

och spränger alla blodkärl, sliter hela mitt

inre i tusen delar.. Det gör ont att sörja

Så ont att man nästan slutar att andas

Strupen snörs ihop, maktlösheten

växer som gyttja i kroppen

Det känns som jag drunknar

och slutar att existera..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-16 19:26



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja man både kvävs ock vill kräkas. Du beskriver känslan så bra. Som alltid, min vän.
2010-11-16

  Suzy med punkterna
ja det är att likna vid drunkning...
2010-11-16

  Junitvillingen
Sorg bedövar...så liten man känner sig...så oskyddad...och det gör ont, ont, ont...
2010-11-16

    ej medlem längre
Drabbande text
2010-11-16

  queenia
.. så är det... :(

kram
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish