Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en stol



det ser så gott ut med mjölk i kaffet. men jag tycker inte att det är det.
hon gnuggade handen mot en fläck på bordet.
har fastnat lite i mitten av två känslor. sa hon.




Fri vers av cykelstyre
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 23:33



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bara så härlig att läsa. =)
2010-11-24

  blaite
haha helt underbar text
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre