Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte fan vet jag om detta funkar. Har 50 rader men datortermer framför mig. Dessutom, detta är bara en skiss... Måste tänka länge. För Shinikagemusha är lysande...




Armbrytning

Kom nu mannen låt oss bryta arm

För vad? För vad?

Visa manligheten?

Ja djävlar, då är dagen arm

och du en kavalkad

av evigheten.

 

Nä, kom nu mannen, låt oss gå

i blomsterängen där de stå

vallmon, klinten och de små

och låt oss bara titta på.

 

Så tar vi sedan bägaren

en eller fler.

Och efteråt

sitter vi och ler

 

Barnafäder, båda.

Vet var gränsen går.

Men håller vi vår låda

och ingen av oss klår.

 

Likväl kan vi orda,

om intet gjorda

och det som blev.

Om allt vad jag skrev

och du

 

Likväl, är vi där

i nuet, dagen

Jag är prekär,

du bland behagen...

 

Who gives a shit!

Jag har mitt,  du ditt.

Skit fan på allt elände

Ta ett glas till min frände!

 




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-17 00:39



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skål då. :)
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP