Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

interpersonligt

Jag
är inte vad jag brukade vara
din bild av mig
förändrade mig

Du
är inte vad du kommer att bli
min bild av dig
för dig vidare

Vi
finns inte här nu
blandas, delas, slocknar, tänds
ständigt strömmar vi
i varandra




Fri vers av yoakimu
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-17 17:28



Bookmark and Share


  Ninija
Fint! Bra!!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu