Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du den första

Kom,
Kom, ta mig
Kom, ta med mig

till mina
färgrika
svartvita
drömmar




Fri vers av Si.a
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 12:45



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Fåording text men med kvantitativt innehåll.
Kort och koncist med ett bildspråk som berör mig djupt.
Jag bokmärker och återkommer!
Kramiz
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a