Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt kök


vi stod på balkongen och såg ut över stranden.havet.
och jag skulle aldrig kunna skylla på dig. för att det blev som det blev.

att du blev som du blev.

att jag lärde känna dig.

att du var precis så som jag trodde att du inte var.

att jag saknar att röka i ditt kök.

för det är kanske det jag saknar mest. faktiskt.


ditt kök




Fri vers av cykelstyre
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-17 14:07



Bookmark and Share


    bitch
Såå bra
2010-11-24

  Baystream
hållermedstella :)
2010-11-18

  stella
Gillar känslan i denna.
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre