Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåsamhet


jag lånar dina ord och fyller mig själv med en känsla av tillhörighet. en plats hos dig som jag inte har.
ger dig utrymme. i mig. inatt. för att slippa. känna mig.
ensam.

skrev hon i brevet.flickan som han mötte. mitt under Pampas sol.





Fri vers av cykelstyre
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 18:22



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart bra skrivet. =)
2010-11-24

  blaite
Sjukt att ingen säger shit det här var bra. Men fan det är bra segt här alltså
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre