Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort, liten lusta

Mjukt, så levande,rör hon sig över honom

Han är långt inne i henne,hård i hennes mjukhet

Höfterna rullar, han känner varje rörelse, omsluten

Svettpärlor vid navels skål glittrar mot len hud

Han känner över hennes rygg, stannar vid midjan

Hårt tar han henne nu, får henne att gny

I hennes ögon leker lustans dimma

Mer.. Viskar hon.. Hårt..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-18 13:45



Bookmark and Share


  queenia
hm.. O hur skall jag kunna koncentrera mig på världsliga ting;)
2010-11-19

    ej medlem längre
Mer, viskar jag också..hårt..verbalt stenhårt *ler*
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish