Ett stycke ur "TÄTT UNDER HUDEN"

av Audrey J. Queen (1991)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Ett stycke ur "TÄTT UNDER HUDEN"

av Audrey J. Queen (1991)




Brutna rader

 

 

Vad hon hade lärt sig var ju
att det inte finns en handling
som inte sätter sina outplånliga spår,
inte en tanke som
inte lämnar ett märke i själen.




I varje ögonblick förändras man.
Man är en människa
då man vaknar på morgonen
och en annan
när man somnar på kvällen.


Varje dag gör man hundratals
eller tusentals val
och varje val speglar
den personlighet man är
eller kommer att bli
då valet är träffat.


Inget går att glömma
eller förtränga
även om man tror
att det man varit med om
inte längre finns.


Upplevelserna formar
och knådar
och bearbetar
den andliga verklighet
som betyder så mycket mer
än den fysiska.




Prosa (Roman) av queenia
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 16:07



Bookmark and Share


  Anna*
Suveränt! Tack för att du delar med dig!
2010-11-19

  queenia
de här raderna var bäst, från boken som egentligen var en skräckroman..

inte riktigt min genre... :)
2010-11-18

  PPQ
den här var bra
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia