Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktens tid är förbi...

”Om ni bara visste min smärta. Om ni bara visste vad som händer runt mig. Kaoset. Alla viljor som egentligen inget vill. Men ändå. Vill. Vill. Och vill. Och ändå inte. Ingen vill se sanningen. Ingen vill lägga korten på bordet. Alla säger hysch, hysch. Inte nu. Orkar inte. Senare. För rörigt just nu att bringa någon reda…

 

Om ni bara visste att i mitt sinne har jag redan packat ryggsäcken. Jag har redan rest iväg. Bort. Så långt bort man kan komma. Till vägar utan ände. Till landet, man kan uppnå sina mål. Men det landet finns inte. Eller jo, det finns. Inom mig. Och den resan kanske är mitt livs resa.

 

Men jag sitter här. Torkar tårarna och förstår att flyktens tid är förbi.”




Prosa av queenia
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 16:37



Bookmark and Share


  Anna*
Kom och hälsa på vettja ... take a vacation ... Du behöver kanske komma bort och få lite andrum ... Kramar om varmt
2010-11-19

  Lars E Jönsson
du bara du vet, lite olycklig
2010-11-18

  franz
härlig på ett mörkt och förvirrat sätt!! bra!!!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia