Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris<br>


Han ger dig den del jag inte kan ge dig ( erotik)

I trassliga lakan ligger vi
Jag känner värmen från din underbara hud under mina fingrar
Din härligt kvinnliga doft fyller hela mitt inre
I ditt vackra ansikte strålar dina ögon, jag vill att du kysser mig
Du tar ömt mitt ansikte och ger mig en djup kyss
Dina mjuka bröst mot mina, vi knoppas, ryser av välbehag
Du har en kropp som får mig att tappa andan
Vackert rundade höfter, en fin stjärt och uppnosiga bröst i lagom storlek
En hand full när jag tar dem och pussar dem lätt, biter och slickar
Du sätter dig gränsle över mig, i ljuset glöder du
Jag kan inte sluta titta på dig
En blick av åtrå gör mig så tänd
Vill ge dig allt och om och om igen
Och det jag inte kan ge dig, kan han ge dig
Han kommer in i rummet
Ser oss
Jag säger att jag vill att han ska ge dig det där lilla extra
Som inte jag kan ge dig..
.Han ler
Kåtheten pulserar i hela mig när han tar fram sin hårdhet
Du blir blank i ögonen, omsluter hans kuk med din vackra mun.

Jag gillar vad jag ser
Att se en så vacker kvinna som är en fröjd för ögat njuta,
Det måste vara höjdpunkten av sexigt
Jag kysser honom och säger: Låt mig få se när du tar henne nu, jag exploderar!
Du lägger dig ner, särar brett på benen, jag kan inte låta bli, jag ser dig öppen Inbjudande..
Sänker mig ner, smakar din sälta, knoppen har hårdnat under min tunga
Du skälver, ber om hans kuk NU!
Jag flyttar på mig, kysser din panna och säger: Nu ska du få,
Gud vad jag vill se dig njuta!
Han leker med hårdheten mot din knoppande, vackra
Ger dig sakta hela sin längd, jag ser dina ögon slutas..
Du gnyr och rör dig rytmiskt med honom.
Jag kysser dina bröst, suger in dina vårtor i munnen, du skriker och bönar: Hårdare, hårdare!
Han vänder dig om, så står du på alla fyra, jag ser dina bröst gunga framför mig när han tar dig
Jag smeker mig själv, vilken underbar syn..
Jag brinner av lusta
Lyssnar till dina upphetsande läten
Till slut kommer du..
I ett alldeles underbart skrik.
Leende ser du mig i ögonen och säger:
Nu är det din tur.. Jag ska visa dig vad jag vill göra med dig..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-18 18:18



Bookmark and Share


  queenia
Yes yes yes :) å
2010-11-19

    ej medlem längre
Yes..SHOW US ALL!!!!


Mysigt..
2010-11-18

  Seglaren
hej bara!!!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish