Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lille prinsen



han vattnar blommorna med vinet för att inte dricka det själv.

om han såg hur blommorna tog skada. tänkte han.

skulle han kanske kunna förstå. hur illa det gjorde honom.



varje gång. han drack.




Fri vers av cykelstyre
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-18 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre