Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jorden var helt frisk..

Dalande, genom jordens friska sfär

som ett löv, grönt och friskt

faller den nyfödda tiden mot marken

Nyutsprungen som vackraste av kronblad

inger den hopp om stundande dagar

Vackert genom evigheten strålar

en lycklig sol över allt levande

Smeker oss med mild energi

vaggar oss genom brisens svalka

Morgondagen hägrar genom

livsglädjen, ny är livets början..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 08:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Alltså den hör är helt fantastiskt skriven! Wow! :)
2020-11-13

  helenita VIP
vacker formulering
2010-11-21

  queenia
vackra microsekunder!!!
2010-11-19

    ej medlem längre
bravo ... livsbejakande friskt
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish