Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten händelse, men ändå så stor..

Jag tror du såg mig, en tiondels sekund av mitt liv blev ditt

på riktigt, en sanning mellan oss, en öppnad blick

En stund att dela, ett mänskligt kosmos.. Det är

stort, när man vet att man finns.. Så där på riktigt




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-19 09:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att känna existensberättigande på grund av en annans blick, kan anses vara lie fattigt

kul våre ifall vi alla poeter här på sajten, kunde se oss själva och blicka in i vårt inre universum

inne i vårt inre universum skulle vi så kram delar av kosmos, skåda vårt inre ljus för att sedan bli det vi var ämnade att vara

(Tråkigt att vara så förnuftig, som jjag är nu)
2010-11-19

  queenia
En stund att lägga i minneskistan, att alltid kunna njuta av.
2010-11-19

  blaite
Härlig text
2010-11-19

  aol
underbart sant,
2010-11-19

    Max Poisé
"Sanningen möter oss med mikrosekunder, just där kan vi fånga kärnan innan tanken plötsligt formar oss till någon(t) annat."

Max Poisé
2010-11-19

  Kjell A. H Lundin
Jag såg... och tyckte verkligen om din text.
Du fingrar på ögonblickets ögonblick!

Varm hälsning
Kjell
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish