Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ett bibliotek med bara dammsugarpåsar...




Om dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar är nog bra

utom i affären.

För vilken ska man ha

till sugarmackapären?

 

Hur jag än väljer tar jag fel

aldrig tycks de stämma

Ångest är min arvedel

och jag har dammigt hemma




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 10:06



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, ja man kan numera prenumerera på påsarna, Hmm, jag trodde at´t du skulle komma med en filosofisk tanke om att människan är likt en dammsugarpåse :))) Tom , men suger sedan till sig erfarenheter, medan bagaget växer,,,
2010-11-20

  wayward - taiga
ett tips är att skriva ned märket å modellen på din manick på en liten papperslapp som du lämpligtvis förvarar i pengabörsen där du enkelt kan plocka fram, läsa och referera till sortimentet.ev. kan du också spara en slant.

det hade gått minst lika fort som att skriva den här texten.

nä, nu ska jag dra ett varv med min, inför stundande helg.

allt gott!
2010-11-19

  ULJO
Bättre med en påsfri dammsugare, den fungerar utan irriterande krångel.
2010-11-19

    ej medlem längre
ha ha ha ... eller hur!?
2010-11-19

    Max Poisé
Sälj dammsugarpåsarna
Köp en industridamsugare för pengarna (Funkar utan påsar)

(*ler*)
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP