Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slända lyfter tvekanstankar


slända

snurrar

 

tråd rinner mellan hennes fingrar

 

hon bär moln

i handen

 

tråd

skimrar

hans

ljus

 

slända flyger skira vingar

 

rör vid

pannljus

 

ögonvingar

säras

 

strimma

lyfter

 

tvekanstankar


han stiger ur hjärtgrop

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser