Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i dimman

Jag går på vägen
in i dimman
där vägen verkar sluta.
I dimman
är jag lika förlorad
som jag är i min själ.

Så är mitt liv
utan chans
att komma ut
ur min dimma.

På vägen
kan dimman lätta
när går vidare.
Varför kan inte
dimman lätta
lika lätt i min själ?





Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 19:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodig och sorgligt att läsa
men mycket vackert skrivet
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP