Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnaden


hon frågade om jag var glad. eller om jag bara höll på att få ett nervsammanbrott.
skillnaden tänkte jag.

är hårfin.




Fri vers av cykelstyre
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre