Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruna ben och sommartårar

öppnar

lägenheten. ett dåvarande växthus

fötterna.

mot fönsterbläcket

sensommarsolen.

lämnar en begränsad värme. på de bruna benen.

han. intill henne

axel.

mot axel.

stänger -

av. känslor.

för att inte senare.

kunna bli sårad.



och hon blundar. låter tårarna föröka sig under ögonlocken.

och han.

lämnar lägenheten.

innan natten. är över.



innan sommaren

är slut




Fri vers av cykelstyre
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre