Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarna är vi hela

Flyger över gråtna tårars hav

Blänkande glöder stjärnorna

en kärlekshistoria..

I längtans armar vårdar vi

varandras hjärtslag

till det sista andetaget

Sagan blundar oss till sömnens

rike, fångar glädjens ögonblick

på ett strå av salta glädjetårar

I drömmarna möts vi hela

oförstörda, innan motgångars

händer vrider våra ögon

åt sanningens håll..

Vi är bortom räddning




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-20 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aaahhh...najs..
2010-11-20

  aol
vackert skaldat ,
2010-11-20

  Niclas Petersson VIP
Ibland vill man bara sova...
Fint skrivet.
Gillar.
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish