Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dagen

Du vet inte vilken dag du får

och gud ske lov för det....




Prosa av Marlboroman/Hg VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 09:33



Bookmark and Share


  Njord
Men du vet viken dag du kan skapa åt dig själv.
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP