Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustans begär

Smekande kärlek längtar mer

än kel och heta kyssar..

Lustan vill verkligen säga sitt..

Hett belägrar den sinnet

och min mjuka kropp..

Dansar av lycka när du

smeker mig till extas...

Sugande mun

och lena ord älskling..

Var hamnar vi nu..

I lustans lekar..

Kom och gör mig till din..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njutning när den är som bäst!
2022-11-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Poesi med glöd. =) Vackert. =)
2010-11-22

  queenia
mmm.. du... får verkligen orden att glöda... :)
2010-11-21

  LassO
mmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMM
2010-11-20

    ej medlem längre
Någon mår bra.. *ler*
2010-11-20

  Peter Olausson VIP
tycker om, sensuell, finstämd
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish