Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sickna goa personer....




Familjen

Så sitter de där

som drömmen av vad jag ville ha

och fick men inte kunde ta

 

I en atmosfär

jag vill skapa men inte kunde förmå

i ett rum nog ingen kan förstå

 

Jag känner hur

det finns en kärlek i deras sätt

där ingen söker fel eller rätt

 

Fan i vilken bur

jag satte mig i

Så ser jag dem – familjen Harmoni

 

Den har nog fan

sina stök och bråk

ändå ser jag deras ljuva språk

 

Som gammal luttrad man

saknar jag och ler

för jag vet, min kärlek är så mycket mer

 

än jag egentligen får visa...




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 18:14



Bookmark and Share


  Njord
Får eller vill?
Kärlek måste man visa annars får man aldrig uppleva den!
Vackert dikat!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP