Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Marlboroman




Familj

Blod är tjockare än...
vad är det för prat
jag älskas hellre av en vän
än lyssnar på deras tjat
om far och mor och släkten

Jag är jag och inte dom
han som var mitt ursprung
bara sprungen ur hans rom
tömde lusten ur sin pung
så blev det barnet - jag

Jag är jag och inte en kopia
även om mitt DNA kan spåras
så vill jag inte till dom fria
mina bärnstensögon tåras
när jag ser gubben som är min far

Ingen lust att umgås alls
med dom som ser ut som jag
du kan dra ursprungsvals
men det är ju ingen lag
att umgås med den jävla släkten?

YM Bohman-10 




Bunden vers (Rim) av Njord
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-20 19:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag ler men med en tår i halsen.
Calle
2010-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Utmärkt rimmat med bra rytm!
Dessutom bra innehåll. Tänkvärt
inför julen.
2010-11-21

  tom boreland
gräv ner dom norr om huset
2010-11-20

    ej medlem längre
Netop som de säger i Norge!
Och fint rimmat dessutom!
Tummen upp!!
2010-11-20

    ej medlem längre
Håller med.. det är relationens kvalitet som räknas.. inte hur många gener man delar
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER