... fast om ni tänker Er att jag hatar män, så har NI fel!

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... fast om ni tänker Er att jag hatar män, så har NI fel!

 




det krävs en del..

 


Jag älskar män,

stora, små

trinda, långa

korta, fåniga

tuffa, gråa

färgade, bullriga

tysta, hjälpsamma

ömma, bestämda!


Och tror ni något annat

så spelar era inbillningar

 Er ett spratt!!


.. men glöm, för all del inte

att alla tvåbenta varelser

med en så kallad mandom

mellan benen, inte per automatik

ÄR män!


Det krävs en del andra kriterium

för denna defintion!


 




Fri vers av queenia
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-20 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Queenia rules!
2010-11-21

  aol
ja ingen känner sig glömd, ler
2010-11-20

  peter markurth
söt
2010-11-20

  Max Poisé VIP
Haha, ja for helvete, där satt den!!!
2010-11-20

  Lars E Jönsson
Applåder
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia