Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faith




Jag tror på


MILDHET.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 14:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra
2010-11-21

  helenita VIP
enkel och rak.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP