Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger mig inte

 

Bröst mot bröst

Mage mot mage

Kön mot kön

Läppar mot läppar


... är så vackra rader

vackra ordalydelser - 

undantaget att dessa ord

inte handlar om två män!


Tårarna rinner, vid tanken

på så att så många

människor, 

bestulits sin hälsa,

sina rättigheter,

sin sexualitet...


av en omgivning som

inte förstår, och än

mindre ger rätten att leva!!


-   för att göra det,

behöver man inte förstå!




Fri vers av queenia
Läst 554 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-21 21:06



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Kärlek till alla, bra text
2010-11-22

  PPQ
den ståndpunkt som lyfts fram i denna text får vi aldrig överge, kärlek är alltid kärlek
2010-11-22

  pixiee
så bra. så sorgligt sant.
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Mycket bra!
Kärlek till alla. Oavsett.
Gillar.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia