Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens varelser..

Nattens varelse tog mig med storm, sög mig torr på allt liv

Visade mig härligheten i mörkrets skuggor.. Flödande rött

nedför min törstande strupe porlar livet, lånat för min kropp

utan puls.. Dukat bord med välbehag för ögat, stirrar oseende

Hudens värme, när tänderna sjunker djupt in i det levande

Doftande sött och varmt, eggande lukternas sinne

På mörka vingar under nattens timmar söker vi liv..

Liv som ska släcka våra evigt törstande strupar..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
The sexlife of vampires
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish