Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stam och blad

 

Vi var inte ensamma

Du och Jag

var och en

var sitt eget jag

 

Ensamhet kommer

när vi blir

Ett

 




Dina händer som mina barn

lägg dem på mitt bröst

som stam och blad

 

jag vet att du

kommer

dofta

 liv



 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 1054 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-22 01:31



Bookmark and Share


  aol
verkligen värd guldstjärnan
2010-11-25

  Jocy Joyless
härligt text. jag vet att du kommer dofta liv! mhm! :)
2010-11-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Enkelheten som för fram mångtydligeten. En dikt som kan både vara mänsklig och jordlig.
Finstämt fin att läsa och smälta in i.
2010-11-23

    Max Poisé
snygg, enkel och ren. Gillar ditt språk!
2010-11-22

    Beautiful Soulmate
Läsvärda och
tankeväckande
rader.

Tack!
2010-11-22

  Svartsilver
fantasifulla radbrytningar som gör dikten mer njutbar att läsa.
2010-11-22

  Lena Själsöga Keijser
helhetsträdets
levande liv

händer
händers
skönhet

dina utställningar
så ... ja
varför säga mer

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Eldsjäl
2010-11-22

  lisa"puzzle"svensson
Fantastisk bild och text som väcker tankar, gillar!
2010-11-22

  Lavinia Röd
Snyggt snidad sanning!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP