Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT LIV PÅ JORDEN


Jag sökte en kärlek men fick alltid det avskurna
en liten bit av kakan för jag kunde inte andas
utan din beröring en människas rörelse och
medverkan i mitt liv

jag letar medans min själ brinner i sin sista
strålglans smärtan vidrör mig varje sekund
tankarna var skumma och vinda idag men inatt
är dom klara som det klaraste källvattnets
önskebrunn jag letar,
i att finna

vem är livet vem är jag i denna förvridna värld av
förnekande känslor som hindrar mig att komma
fram i livet jag går på tomgång motorn har stannat
jag går på vatten som inte finns och smärtan äter
mitt hjärta medan tomheten intar min,
kropp och själ

en gång var livet lätt att levas en gång var jag springaren
på löpbanan en gång fanns det inga hinder i min kropp eller
själ jag lyste upp i mörkret när allt var svart jag var kvinnan
blomman ängen fågeln havet himlen på en och samma gång,
en gång var jag någon




Fri vers av Fånga dagen
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 03:07



Bookmark and Share


  yta
Jättebra kanon!!!
2010-11-22

  Anna*
Fint och drömmande skrivet med målande svepande gester. Gillar!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen