Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt men ganska behagligt

I månens djupa skälvningar mot hudens våta pärlor

dansar tankarna över öppet hav.. Silverglitter väcker

törsten, klunkar girigt av skönheten som omsluter

Horisonten är penseldrag som lämnat avtryck mot

en levande himmel, färgerna är eldar mot skyn, lockar

Tar mig med på livets resa, smekande mot huden

fläktar vinden, det duggar lätt av små, små droppar

I nuet bildas en tavla, en tavla av livets alla färger

Lyckligt lämnar själen tårar mot kinden.. Viskar av liv..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-22 11:18



Bookmark and Share


    Max Poisé
Känns förfriskande med ett kansk avsiktligt stilbyte, orden studsar vackert och formar ljumma brisar i mitt inre!
2010-11-22

  Janne
Så underligt livet
kan spegla sig


"underbart skrivit av dig"

Mvh


Själens krigare.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish