Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förberedelse

 

moralisternas förkämpe

har gjort sitt

informerat alla och envar

om synderskans förfall

 

men hon ger sig inte

trotts att hjärtat brister

av sorg

rätten till privatliv, sina intimaste

drömmar, fantasier och läggningar

är hennes.

 

Och moralisten kände sig manad

att förgripa sig på hennes sanningar

hennes dyrköpta liv,

Förnedra, skratta och smutsa ner

sprida till alla och envar

så privatlivet serveras för alla

då är hans moral för länge

sedan död. Själen förgrämd

och endast bitterhet bor därinne i hjärtat!

 

Hon bereder sig just nu

att förklara för sina ledsna

förtvivlade barn

sina familj sina vänner

om att hennes val är hennes

inte exets!

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-22 13:47



Bookmark and Share


  tom boreland
skicka dom i en tunna
utför niagara
2010-11-22

  Jan Linderoth
Skyhög igenkänningsfaktor! Själv kan jag inte stava till mooral.
2010-11-22

  LassO
SÅÅÅ många känner sej manade att lägga sej i, ibland...
2010-11-22

    ej medlem längre
Stekas levande inför fullmånen?
Gällas med slö kniv?
Eller bara frysas fast i isen på någon sjö?
Handräckning finnes ;)
2010-11-22

  Seglaren
Det går inte att mtosäga texten. Den är övertygande i sin fasthet.
Bra skrivet.
2010-11-22

    Beautiful Soulmate
Bra Anna!
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Häxjakt hörde 1600-talet till.
Fan vad trist...
Bra skrivet.
Gillar.
2010-11-22

  Lars E Jönsson
Utmärkt skildrat..........verkligheten i ett nötskal
2010-11-22

  Max Poisé VIP
JA för helvete...så är det...
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia